Välkomna till Fauveklubbens årsmöte och medlemsträff den 11 mars 2017 i Borlänge

Program

11.30-12.30    Lunch. Serveras löpande. OBS! Anmälan till lunch krävs för vår                                         planering

12.30-15.00    Föreläsning av Jenny Lindroth om BPH
                          Se info i egen ruta nedan

15.00-15.30    Fika

15.30                Årsmöte     


Ca 18.30          Gemensam middag på Hotell Galaxen för de som önskar fortsätta                                    umgås. Middagen ligger utanför klubbens arrangemang och bekostas                            av var och en som önskar vara med.

Boende och medlemsträff
Eftersom många uttryckt uppskattning kring att få möjlighet att träffa andra medlemmar i samband med tidigare arrangemang provar vi i år ett lite annat upplägg av årsmötet.
Vi förlägger programmet till eftermiddagen och bjuder in samtliga medlemmar till en möjlighet att umgås under kvällen. Vi hoppas att detta skall falla väl ut och att många medlemmar tar detta tillfälle till en medlemsträff!

Vi har förhandlat fram erbjudande kring boende med Hotell Galaxen i Borlänge. Där finns många rum där hundar är tillåtna så vi kan alltså umgås över en middag på kvällen och samtidigt ha våra hundar på rummet, nära till hands under samma tak. 


Priser
Enkelrum: 750:-/rum/natt
Dubbelrum (mindre med 140 cm säng): 800:-/rum/natt
Dubbelrum (mindre med 160 cm säng): 1000:-/rum/natt
Dubbelrum standard: 1200:-/rum/natt
 
Tillägg för hund: 250:-
 
2-rätters middag: Från 300:-/person beroende på val av maträtt.

 

Föreläsare
Efter den inledande lunchen bjuder klubben på en föreläsning om BPH.
Föreläsare är Jenny Linderoth.
Jenny är BPH-beskrivare och tillhör SKKs Mentalpool. Hon är även aktiv uppfödare och använder sig av BPH i sin avel med rasen Perro de agua Espanñol.


BPH står för beteende- och personlighetsbeskrivning hund.
Det är en beskrivning av hundars mentalitet och personlighet, som görs på en standardiserad bana där hunden får uppleva olika situationer. En beskrivare är med vid samtliga moment och när hunden tillsammans med föraren är färdig, får man en beskrivning över hur hundens mentalitet.
Detta stambokförs även i SKK Avelsdata.


Välkomna till vår fauvehelg!

Vi som är förtroendevalda i klubben hoppas att detta arrangemang skall uppskattas av våra medlemmar! Vi provar det här upplägget i år och utvärderar hur det faller ut.

Ta chansen att komma till årsmöteshelgen, ta del av programmet och träffa andra medlemmar! Allt med våra fauvar i centrum.

Vi vill gärna veta om ni avser att vara med hela helgen så att vi kan planera för förtäring under dagen samt även boka bord för tillräckligt många under kvällens middag.
Maila till Anders Bjurström (Klicka på namnet) och meddela att ni kommer och om det eventuellt finns behov av specialkost kopplat till allergier eller annat, Har ni frågor når ni även Anders via telefon 070-652 54 94. 

Med vänliga hälsningar

Styrelsen

Hitta hit
Årsmötet genomförs lördagen den 11 mars 2017 på Erlandsforsgården i Borlänge.

Adress:
Erlandsforsgatan 9,
784 74 Borlänge
Länk till karta - Klicka här!


Parkeringar finns på gården och även ett antal motorvärmare vid behov. Hundar får ej vistas inne i lokalerna. Om det ej är för mycket snö finns det ett fint promenadstråk längs älven. 
Vid frågor kontakta Anders Bjurström, tel 070-652 54 94 

Årsmöteshandlingar
Rubrikerna nedan är länkade till handlingarna

Verksamhetsberättelse

Resultatrapport

Balansrapport

Förvaltningsberättelse

Revisionsberättelse

Verksamhetsplan

Budget

Valberedningens förslag

Motioner och svar

Boka boende
Boende bokas av var och en enskilt. Vid bokning uppge att ni skall på Fauveklubbens årsmöte för att erhålla de rabatterade priserna.

Telefon till hotellets reception:
0243-21 60 00

Länk till hemsida - Klicka här